Wat maakt ons anders?

Het Icelandic Complex

Het Icelandic Complex is onze gepatenteerde natuurlijke blend die voedingsstoffen aanvult die door stress zijn uitgeput. Dit maakt skyn ICELAND anders dan alle andere merken en onze producten superkrachtig en doeltreffend. Afkomstig uit het pure, krachtige milieu van IJsland en op basis van zuiver gletsjerwater met 6 essentiële mineralen die de huid hydrateren en ontgiften. Naast vitamines en krachtige antioxidanten bevat het complex olie van kruipbraam en veenbessenzaad – superfruit uit het Arctische gebied en beide rijk aan omega vetzuren. Pure moleculaire zuurstof geeft de diepere lagen van de huid een nieuwe impuls zodat een jeugdige gloed terugkeert.

Ons botanische verhaal

IJsland en het Arctische gebied hebben een kort groeiseizoen doordat het er maar een deel van het jaar licht is. In combinatie met de mineraalrijke, vulkanische bodem en de zuivere, onvervuilde lucht ontstaan er planten met superkrachtige eigenschappen. Deze planten groeien ook in andere klimaten maar hebben daar niet dezelfde kracht en voordelen. Dat geldt ook voor de mariene elementen en algen die afkomstig zijn uit deze regio; het feit dat ze temperaturen onder het vriespunt overleven, betekent dat ze speciale eigenschappen bezitten die ze beschermen tegen bevriezing. Samen met het superfruit, dat je terugvindt in alle producten van skyn ICELAND, onderscheiden we ons van andere huidverzorgingsmerken met deze plantaardige ingrediënten.

Dit zijn een paar ingrediënten die we uit de regio halen voor skyn ICELAND. Klik of ga met de muis over elke ingrediënt om meer te weten te komen.