Winter Rehab Kit

A complexion intervention

De Winter Rehab Kit is een voedend regime dat helpt de huid zacht, stralend en gehydrateerd te houden tijdens de lange, strenge wintermaanden. De kit is helaas alleen leverbaar in de wintermaanden. 

  • €50,00

  • Artikel is niet op vooraad.

De Winter Rehab Kit bestaat uit:

Een zorgvuldig samengesteld regime van de meest verzorgende en voedende formules uit de collectie van skyn ICELAND – allemaal ontwikkeld om de door strenge winters gestreste huid te hydrateren, voeden en op te frissen.

Arctic Face Oil is een omegarijke gezichtsolie die de natuurlijke vochtbalans van de huid aanvult en droogtelijntjes en vroegtijdige ouderdomsverschijnselen aanpakt. Pure Cloud Cream is onze meest zachte, intens hydraterende moisturizer. Wallen, lachrimpels en donkere kringen zijn geen match voor onze contourende oogcrème: Icelandic Relief Eye Pen. Glacial Face Wash ontgift en reinigt zonder de natuurlijke vochtbalans aan te tasten. Hydro Cool Firming Eye Gels zijn verkoelende gelpatches voor onder de ogen – binnen 10 minuten verdwijnen wallen en donkere kringen.

Lees ook de BeautyReviews van de Winter Rehab Skincare kit in  "whatIwouldBuy" van Danique Bauer, in "BeautybyBabs" van Babs Ijkelenstam en  "BeautyJournaal" van huidtherapeute Judith Wetzer.