Pakketten

Anti-Blemish Gel

Winter Rehab Kit

De Winter Rehab Kit is een voedend regime dat helpt de huid zacht, stralend en gehydrateerd te houden tijdens de lange, strenge wintermaanden. De kit is helaas alleen leverbaar in de wintermaanden. 

Anti-Blemish Gel

Travel Size Glacial Cleansing Cloths

Schuimende reinigingsdoekjes die de gestreste huid altijd en overal onderweg opfrissen, verzachten en reinigen.

Anti-Blemish Gel

Travel Size Glacial Face Wash

Een romige, schuimende cleanser die de gestreste huid opfrist, verzorgt en reinigt.

Anti-Blemish Gel

Travel Size Hydro Cool Firming Neck Gels

Een intensieve wekelijkse behandeling van tien minuten, speciaal ontwikkeld om de elasticiteit en stevigheid van de dunne, slappe huid in de hals te herstellen.

Anti-Blemish Gel

Travel Size Arctic Hydration Rubberizing Mask

Een peel off masker, bomvol vitamine C, dat de gestreste en uitgeputte huid voorziet van instant diepe hydratatie, terwijl het natuurlijke en vitale voedingsstoffen in de huid opsluit. Binnen enkele minuten ontvangt jouw huid een nieuwe lading energie.

Anti-Blemish Gel

Cleanser & Moisturizer Holiday Ornament

Onze best verkopende cleanser en huidverzorger in mini uitvoering

Anti-Blemish Gel

Travel Size Oxygen Infusion Night Cream

Deze geavanceerde nachtelijke huidbehandeling, bomvol peptiden en verrijkt met de allernieuwste botanische extracten, revitaliseert de gestreste huid, bestrijdt de eerste tekenen van ouderdom en stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid maximaal.

Anti-Blemish Gel

Hydration Kit

De zorgvuldig samengestelde Hydration Kit hydrateert, herstelt en beschermt de droge, verouderende huid. Samen werken deze vijf producten samen om verarmde teint te verjongen en te beschermen, de zachte, gladde huid te herstellen en de gloed terug te brengen. (Kit Value: €63)

Anti-Blemish Gel

Travel Size Pure Cloud Cream

Vederlichte, hydraterende dagcrème die de droge, gevoelige huid kalmeert, verwent en beschermt.

Anti-Blemish Gel

All Eyes on You

Gun je vermoeide ogen de tijd, liefde en zorg die ze verdienen. Het pakket bestaat uit drie ijzersterke componenten voor het meest gevoelige gedeelte van je huid. Je ogen werken in een mum van tijd weer verfrissend en - photo ready -.

Anti-Blemish Gel

Multi Masking Kit

Dit TRENDY PAKKET bestaat uit 3 skyn all-stars: De Fresh Start Mask met verkoelende klei en een gelcomplex van fruitzuren, de verkoelende Eye Gel patches voor de ogen en transdermale Face Gel patches bomvol peptiden.

Anti-Blemish Gel

Skin Hangover Kit

De Skin Hangover Emergency Relief Kit helpt direct bij het herstellen en opfrissen van de overwerkte, gestreste, doffe huid en vermoeide ogen.