Glacial Spray Lotion

MET ANTI-POLLUTION COMPLEX

Deze snel absorberende multifunctionele lotion hydrateert, versterkt de natuurlijke afweer van de huid en zorgt dat schadelijke verontreinigende stoffen zo min mogelijk kans krijgen.

Verkrijgbaar op Bol.com!

  • €35,00
  • 66,5 ml

BESCHERM JE HUID TEGEN DE GIFTIGE WERELD WAARIN WE LEVEN met deze krachtige moisturizing spray die een beroep doet op geavanceerde versterkers uit de zee, krachtige antioxidanten en ontstekingsremmende fytovoedingsstoffen die de geïrriteerde en uitgeputte huid 24 uur lang kalmeren en stabiliseren tijdens het hydrateren.

 

Glacial Spray Lotion is een baanbrekende vernieuwing in moisturizers. De snel absorberende, multifunctionele nevel hydrateert en bestrijdt tekenen van vermoeidheid dankzij een onzichtbaar schild tegen dagelijkse milieuvervuiling, zoals sigarettenrook, zware metalen, en uitlaatgassen. Een snelle en eenvoudige bescherming voor alle huidtypes die de natuurlijke huidbarrière versterkt en de huid strakker, egaler en klaarmaakt voor eventuele make-up.

 

Lees ook de opinie van Denni in myglowjourney over skyn ICELAND en onze Glacial Spray Lotion die ook voor mannen geschikt is: "...om een of andere reden spreekt de verpakking van skyn ICELAND mannen aan. Dit zeg ik er even bij omdat ik hem vóór skyn ICELAND in huis achterna moest zitten om zelfs maar een druppeltje moisturizer of SPF op zijn huid te kunnen smeren."