Icelandic Complex

Het Icelandic Complex is onze gepatenteerde natuurlijke blend die voedingsstoffen aanvult die door stress zijn uitgeput. Dit maakt skyn ICELAND anders dan alle andere merken en onze producten superkrachtig en doeltreffend. Afkomstig uit het pure, krachtige milieu van IJsland en op basis van zuiver gletsjerwater met 6 essentiële mineralen die de huid hydrateren en ontgiften. Naast vitamines en krachtige antioxidanten bevat het complex olie van kruipbraam en veenbessenzaadsuperfruit uit het Arctische gebied en beide rijk aan omega vetzuren. Pure moleculaire zuurstof geeft de diepere lagen van de huid een nieuwe impuls zodat een jeugdige gloed terugkeert.

Gletsjerwater uit IJsland 

Gletsjerwater uit IJsland

Gletsjerwater uit IJsland is vrij van vervuiling en bevat 6 essentiële mineralen die de huid ontgiften en de droge huid voeden waardoor deze weer zacht en soepel aanvoelt. Dit ongerepte bronwater is cruciaal om de pH-waarde van de huid in balans te houden.

LEES MEER


 

Arctisch superfruit

Arctisch superfruit

Arctische kruipbraam en veenbessen zijn superfruit uit het noordpoolgebied met een enorm hoog gehalte aan antioxidanten, vitamine A, C en E en omega vetzuren die samenwerken om de huid te beschermen en te herstellen zodat deze weer gaat stralen.

LEER MEER OVER ONZE ANDERE BOTANICA

 


Pure moleculaire zuurstof

 

Pure moleculaire zuurstof

Ingekapselde zuurstofmoleculen blazen frisse lucht vol energie en voedingsstoffen tot in de diepste lagen van de huid. Pure zuurstof stimuleert de celvernieuwing, essentieel voor het behoud van een jeugdige teint en textuur.

 


Waarom IJsland ons inspireert

Denk heel even aan IJsland. Vredig. Ongerept. Puur. Denk aan schone lucht en zuiver drinkwater, mineraalrijke warmwaterbronnen, diepe fjorden, onaangetaste gletsjerrivieren ... Weldadig en evenwichtig. Denk dan nu aan hoe al onze levens werkelijk zijn. Klinken de woorden ‘overvolle agenda’, ‘over je grenzen gaan’, ‘non-stop’ en soms zelfs ‘totaal overweldigend’ je bekend in de oren? Dat dachten we al.

Voor ons is IJsland een soort ideaal – een plek van balans, van krachtige, ongecompliceerde schoonheid. Het herbergt ook een paar van de meest zuivere en heilzame ingrediënten ter wereld, die wij gebruiken en verbeteren met de allernieuwste huidverzorgingstechnologie. Zo maken we producten die de gestreste huid verlichten, verjongen en terug in balans brengen. Skyn ICELAND transformeert een geïrriteerde, doffe huid tot een zachte, schone, frisse en stralende teint.

En de naam? We hebben het woord ‘skyn’ niet verzonnen om meer IJslands over te komen. In de lokale taal betekent ‘skyn’ daadwerkelijk ‘zintuigen’. Hiermee willen we benadrukken dat er een direct verband is tussen de zintuigen – zeker wanneer deze compleet overprikkeld zijn door stress – en hoe jouw huid oogt en voelt.

LEARN ABOUT THE BOTANICALS IN OUR PRODUCTS