Arctic Face Oil

99,9% Camelina-olie

Een verjongende gezichtsolie, rijk aan omega, voor dagelijks gebruik die de natuurlijke vochtbalans aanvult en klokje rond onderhoudt zodat de huid blijvend herstelt.

Verkrijgbaar op Bol.com!

  • €35,00
  • 30 ml

KIJK EENS VERDER DAN JE DAGCRÈME en verwen je huid met een voedende, hydraterende infusie die verzacht, revitaliseert en herstelt. Ondanks z’n rijke en luchtige textuur levert Arctic Face Oil een krachtige hydratatie, en helpt zo de natuurlijke beschermlaag van de huid (lipiden) te herstellen. Dit elixer sluit vocht blijvend op in de huid waardoor deze optimaal in balans blijft. Na verloop van tijd zullen fijne lijntjes en rimpels vervagen om plaats te maken voor een zachtere, jeugdigere teint.

Arctic Face Oil bestaat uit 99,9% camelina-olie van natuurlijke bronnen, koudgeperst voor maximaal behoud van voedingsstoffen. Camelina Sativa floreert in temperaturen onder het vriespunt dankzij een unieke samenstelling van negen essentiële vetzuren, die de veerkrachtige plant helpen om barre weersomstandigheden te overleven. Belangrijker nog: de omega-3-6-9-verhouding van deze olie speelt een cruciale rol in de normale werking van de huid, waardoor deze blend een buitengewoon heilzaam en verjongend effect heeft. Als natuurlijk antioxidant en ontstekingsremmer helpt het de huid ook te verzachten, kalmeren en beschermen.

Beautytip

Doe een druppel in je moisturizer voor een dagelijkse dosis extra hydratatie of voeg het toe aan je foundation voor een meer transparant, fris effect dat de huid laat stralen.