Blemish Dots

met salicylzuur

Innovatieve, zelfklevende gelpatches die snel en effectief puistjes reinigen, en tegelijkertijd ontstekingen en de bijbehorende vurige roodheid verminderen.

  • €20,00
  • 4 vellen met elk 12 stippen (48 stippen)

  • Artikel is niet op vooraad.

BLEMISH DOTS OVERSPOELT DE HUID met een permanente stroom van geavanceerde ingrediënten die onzuiverheden aanpakken, zodat binnen enkele uren een snelle en effectieve vermindering van puistjes zichtbaar is. Deze formule is specifiek ontwikkeld om razendsnel de geïrriteerde huid te kalmeren en puistjes te verkleinen, terwijl overtollig vet wordt geabsorbeerd en de verdere verspreiding van bacteriën die acne veroorzaken wordt geremd.

Deze innovatieve, transparante stickers bevatten een krachtige blend van natuurlijke antibacteriële stoffen (waaronder salicylzuur en tea tree olie), kalmerende ontstekingsremmers en ontgiftende ingrediënten. Dit is écht een totaal vernieuwende aanpak van onzuiverheden: elke patch kleeft aan de huid – en blijft daar ook – voor een langdurige, reinigende werking op de poriën. Ideaal voor ’s nachts. Breng één of meerdere patches aan voor het slapen gaan, en wordt de volgende ochtend wakker met een egale, rustige huid.