Brightening Eye Serum

met arctische peptiden

Een superkrachtig, intens hydraterend serum en primer ineen, ontwikkeld om de instant werking van Hydro Cool Firming Eye Gels tegen lijntjes, wallen en dofheid een extra impuls te geven. Na verloop van tijd zichtbaar herstel van rimpels en verbetering van de elasticiteit van de huid.

  • €35,00
  • 12 ml

  • Artikel is niet op vooraad.

GA DE STRIJD AAN MET KRAAIENPOOTJES en maak korte metten met wallen. Brightening Eye Serum geeft het herstelproces een boost met een geavanceerde infusie van meer dan 20 powerhouse peptiden, krachtige algenextracten en antioxidanten die de tekenen van ouderdom rondom de ogen genadeloos aanpakken. De superkrachtige Arctic Peptide Blend vult het collageen aan, terwijl de Targeted Wrinkle Inhibitor samen met het 4-in-1 Bioactive Complex de spieren zichtbaar – en natuurlijk! ­­– laten ontspannen om zo lachrimpels en expressielijntjes te verzachten.

Dit powermiddel is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van onze Hydro Cool Firming Eye Gels; het geconcentreerde serum combineert de voordelen van beide producten en dringt diep door in de huidcellen, doelgericht op zoek naar de plekken die aandacht nodig hebben. Hydrateert, vermindert zwelling, verstevigt en laat je ogen weer stralen!

 

Lees ook de blog van BeautyByBabs en de opinie van Denni in myglowjourney  over skyn ICELAND en de Brightening Eye Serum: "I feel like I could talk about this serum forever and never be able to do justice to it. 
I love this serum alone and in combination with the hydro-gel pads. Best combo ever for tired eyes!"