Hydro Cool Firming Neck Gels

met niacinamide en plantencollageen

Een intensieve wekelijkse behandeling van tien minuten, speciaal ontwikkeld om de elasticiteit en stevigheid van de dunne, slappe huid in de hals te herstellen.

  • €35,00
  • 4 gelpatches  (4 x 10 ml)

Hydro Cool Firming Neck Gels voorzien de kwetsbare huid van de hals van essentiële voedingsstoffen en actieve ingrediënten die pigmentvlekken vervagen, diepe rimpels bestrijden en horizontale lijnen egaliseren. De formule is speciaal ontwikkeld om de elasticiteit en stevigheid van de dunne, slappe huid te verbeteren. Elke patch (eenmalig te gebruiken) sluit vocht in de huidcellen – waardoor direct een verzachtend en verkoelend effect merkbaar is, bevordert strakheid en vervaagt lijnen voor een gelifte look. En dat alles binnen tien minuten.

Stimuleer bij het aanbrengen met masserende bewegingen de doorbloeding van het gebied voor een optimale opname van de huidverstevigende ingrediënten en geniet ondertussen van de verkoelende sensatie van gletsjerwater uit IJsland. Een drievoudige rimpelbestrijdend complex van plantencollageen, niacinamide en adenosine egaliseert lijntjes en verstevigt de slappe huid en geeft een instant lift. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling. Bij regelmatig gebruik zullen de stevigheid, weerbaarheid en volume van de huid zichtbaar verbeteren.

TIP: Gebruik onze Arctic Elixir voor het aanbrengen van de  neck gels voor een versterkt effect!